Onze merken

De merken van de producten die wij in Het Haarkantoor gebruiken zijn met zorg uitgekozen, en staan voor dezelfde normen en waarden als die wij uitdragen.

Sebastian Professionals

Wij geloven dat onze persoonlijkheden veel te kleurrijk zijn om in één look samen te vatten. Daarom staan we nooit stil maar denken we altijd vooruit. Voel vooruit, kijk verder. Tart de norm en stijg uit boven het alledaagse. Voor oneindige vernieuwing op het gebied van haar en styling. Sebastian. What’s Next.

Kevin Murphy

KEVIN.MURPHY staat voor fashion, session werk, performance based products, eco friendly en cruelty free.
Wij ontwikkelen performance based haircare producten met de beste ingrediënten uit de natuur en de allernieuwste skincare technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. De producten zijn gewichtloos, ontworpen om langdurig te presteren, geven het haar stevigheid en zijn bovendien parabeen- en sulfaatvrij!

Wella

Al meer dan 130 jaar levert Wella innovaties en diensten om creativiteit bij kappers mogelijk te maken.
Het verhaal van het bedrijf begon in de 19e eeuw in Duitsland. Met de visie en de passie van kapper Franz Ströher, die ervoor zorgde dat ieder haar op zijn eigen manier verzorgd wordt. Ondertussen is Wella uitgegroeid tot een van de grotere haarverzorgingsmerken in meer dan 150 landen.

Pupa Milano

Met het ruime assortiment van pupa Milano cosmetica kun je er altijd stralend uitzien. Of het nu gaat om een feestelijke make-up voor een party of een natuurlijke bruids make-up, de adviseurs van Het Haarkantoor weten hoe jij er op je best kunt uitzien. Maar natuurlijk adviseren wij je ook graag over je dagelijkse make-up, in combinatie met het voor jou meest geschikte kapsel.

Het Haarkantoor kiest voor PUPA make-up, topkwaliteit, modern, innovatief en betrouwbaar. PUPA producten zijn long lasting, de kleuren houden extra lang en blijven uren achtereen mooi zitten. Alle producten van PUPA zijn hypoallergeen met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.

Weaves Natural Hair Company

Een volle bos glanzend haar, weelderige lange lokken, extra volume; een boost voor je zelf vertrouwen, dat is de droom van menig vrouw! Het is mogelijk binnen een uur met Natural Hair.